Breda is een populaire stad om te wonen en dat is niet voor niets! Het groene karakter, een mooie binnenstad en het bourgondische karakter maken deze sfeervolle stad geliefd bij jong en oud. Dat je hier graag zou willen wonen, dat begrijpen we heel goed. Dus werken we druk aan een nieuwe woonwijk. En niet zomaar één: de gezondste woonwijk van Breda!

Een braakliggend terrein: dat is wat we nu zien tussen de Kapittelweg en de Teteringsedijk, op de locatie waar ooit de oude fabrieken en panden van Hero stonden. Hero is al sinds 1915 een bekende naam voor Breda. Tot 2015 was dit dé plek waar sinds 1915 de jams, frisdranken en (jazeker, in het verleden ook) soepen werden gemaakt. 

Binnenkort wordt er nieuw leven aan het gebied van Hero gegeven; ruimte voor starters, (jonge) gezinnen, senioren om hier te wonen in een groene en autoluwe wijk. Ruimte om te kunnen sporten, elkaar te ontmoeten of zelfs samen te tuinieren! Winkelcentra, openbare voorzieningen en de binnenstad zijn allemaal op korte afstand van Hero.