Inspirerende en duurzame leefomgevingen bedenken en ontwikkelen, dat is de passie van AM.

Wij werken met heel veel plezier en enthousiasme aan Hero Breda en zijn dan ook heel trots dat we deze buurt mogen realiseren. AM wil van Hero Breda een buurt maken waar mensen van jong tot oud gezond kunnen leven, een plek waar buurtgenoten elkaar ontmoeten en elkaar stimuleren om gezonde keuzes te maken, om van de Hero locatie een “healthy” omgeving te maken. 

Dit doet AM onder andere door bewegen bewust en onbewust te stimuleren en door spontane ontmoetingen te bevorderen. 

De architectuur ligt aan de basis van de inspiratie. Onze dagelijkse leefomgeving heeft invloed op de lichamelijke en geestelijke gezondheid welke voor een groot deel direct – en indirect – wordt beïnvloed door de keuzes in de architectuur. De gebouwen binnen Hero Breda zijn zo ontworpen dat mensen worden uitgedaagd om te bewegen en elkaar ontmoeten. 

Wij werken samen met belanghebbenden op basis van conceptuele kracht, innovatie en co-creatie. AM legt de lat hoog als het gaat om gebiedsontwikkeling en geeft invulling aan haar missie aan de hand van vijf kernthema’s: healthy urban living, stad- en gebiedsmaker, inclusieve stad, gedurfde-duurzaamheid en gelukkig-leven. Wij doen dit betrokken, creatief, daadkrachtig, transparant en vol bezieling. Duurzaamheid is daarbij een integraal onderdeel van onze projecten. In samenwerking met overheden, vastgoedbeleggers, woningcorporaties, maatschappelijke organisaties, bewoners en overige vastgoedgebruikers ontstaan hierdoor bijzondere en kwaliteitsrijke gebieden om in te wonen, werken, winkelen en recreëren. AM, onderdeel van Koninklijke BAM Groep, zorgt hiermee voor kwaliteit van ruimte én kwaliteit van leven.