19 juni 2023
Geplaatst door TeamHeroBreda

De afgelopen maanden is er door BAM Infra en Gubbels Grondverzet hard gewerkt om de bodem geschikt te maken voor de nieuwe woonwijk. De afronding van de bodemsanering is in zicht! 

Luchtfoto's van de saneringswerkzaamheden
Onderstaand tref je een impressie van de ontwikkelingen van de saneringswerkzaamheden aan. Met dank aan BredaBouwt die deze foto's heeft gemaakt!

De volgende fase
De werkzaamheden zijn grotendeels afgerond waardoor de volgende fase bijna van start gaat, namelijk het bouwrijk maken van het terrein. Het bouwrijp maken zal naar verwachting in het najaar van 2023 van start gaan. 

Door bovenstaande ontwikkelingen komt de start van de nieuwbouw Hero van Breda steeds een stapje dichterbij en de vervolgstappen worden voorbereid. Denk aan de verdere uitwerking van het inrichtingsplan in overleg met de gemeente Breda, de aansluiting van Hero van Breda op de directe omgeving en de voorbereidingen om het terrein bouwrijp te maken. 

AM heeft zich het doel gesteld om rond de jaarwisseling van 2023-2024 te kunnen starten met de bouw van de eerste (huur-)woningen zodat de eerste bewoners medio 2025 hun intrek in de woningen kunnen nemen. 

Vragen?
Heb je vragen? Aarzel dan niet en neem contact op met teAM Hero via info@nieuwbouwherobreda.nl