31 december 2023
Geplaatst door TeamHeroBreda

Ontdek de ideale locatie van De Toerist, gelegen op slechts 15 minuten fietsen van het bruisende centrum van Breda. Deze geliefde stad heeft veel te bieden, met zijn groene karakter, charmante binnenstad en bourgondische sfeer, die zowel jong als oud aanspreekt. 

Het voormalige Hero-terrein

De Toerist wordt ontwikkeld op het voormalige Hero-terrein, waar eens de bekende jams, frisdranken en zelfs soepen werden gemaakt sinds 1915. Dit braakliggende terrein wordt binnenkort getransformeerd tot de gezondste woonwijk van Breda, waar ruimte is voor starters, (jonge) gezinnen en senioren om te wonen in een groene en autoluwe omgeving. Hier kunt u genieten van sportfaciliteiten, ontmoetingsplekken en zelfs gezamenlijk tuinieren! Winkelcentra, openbare voorzieningen en het centrum liggen op een steenworp afstand, waardoor De Toerist de perfecte plek is om te wonen en te genieten van het beste dat Breda te bieden heeft.

Stijlvolle appartementen op het Hero-terrein: comfortabel wonen met karakter

Ontdek de karaktervolle appartementen van De Toerist, waar stijl en comfort samenkomen. Het gebouw voldoet aan het zorgvuldige ‘beeldkwaliteitsplan’, verwijzend naar het verleden van het Hero terrein. 48 tweekamerappartementen verdeeld over 5 verdiepingen, variërend in oppervlakte van 46 m2 tot 50 m2. Voorzien van fietsenstalling, bergkast op de begane grond en een gemeenschappelijk dakterras. Bewoners kunnen gebruikmaken van de gecombineerde stallingsgarage en twee E-auto’s (tegen vergoeding).

Elk appartement is voorzien van een ‘Frans balkon’, complete badkamer, separaat toilet, warmtepomp, warmte terugwin installatie, vloerverwarming, zwevende dekvloer en aluminium buitengevelkozijnen. De Toerist biedt energielabels A++ tot A+++, wat resulteert in lage energiekosten.

Mis deze kans niet om te wonen in een eigentijds appartement met karakter op het historische Hero terrein!

Meer weten? www.detoeristbreda.nl