19 februari 2024
Geplaatst door TeamHeroBreda

Wil jij in een groene omgeving wonen, dicht bij het centrum van Breda? Goed nieuws; de verkoop van appartementen van De Toerist is gestart!

De Toerist bestaat uit 48 moderne, betaalbare appartementen op het voormalige, historische, terrein van de Hero. De appartementen maken deel uit van de herontwikkeling van het terrein waar ca. 220 woningen worden gerealiseerd. 

Wil jij ook genieten van het bruisende stadsleven, nabij winkels, restaurants en cultuur? Dan is dit hét moment om een woning in de binnenstad van Breda te bemachtigen!

Betaalbare appartementen
De koopprijzen starten vanaf € 255.000,00 vrij op naam. Informeer snel naar de mogelijkheden en/of reserveer je bouwnummer! 

De 48 tweekamer-appartementen zijn verdeeld over 5 verdiepingen en variërend in grootte van 46 m2 t/m 50 m2. Elk appartement is voorzien van een ‘Frans balkon’, complete badkamer, separaat toilet, warmtepomp, warmte terugwin installatie, vloerverwarming, zwevende dekvloer en aluminium buitengevelkozijnen. 

Energiezuinig en gemeenschappelijke ruimten

De appartementen zijn allen voorzien van energielabels A++ tot en met A+++, wat resulteert in zeer lage energiekosten. 

Op de begane grond wordt een fietsenstalling voor gemeenschappelijk gebruik gerealiseerd en op de 5everdieping kunnen bewoners gebruik maken van een gemeenschappelijk dakterras. Daarnaast kunnen de bewoners gebruikmaken van de gecombineerde stallingsgarage en twee E-auto’s parkeerplaatsen (laden is tegen betaling). 

Parkeren is mogelijk in de half verdiepte parkeerkelder voorzien van een elektrische poort. In totaal zijn er 26 parkeerplaatsen beschikbaar voor de appartementen. 11 van deze parkeerplaatsen zijn beschikbaar voor verkoop en gekoppeld aan een bouwnummer. Bij de aankoop van een woning is elke koper verplicht een extra vergoeding te betalen van € 3.500,00 boven op de koopsom. 

Het gebruik van deze parkeerplaatsen – in totaal 13 stuks - is bedoeld voor de bezoekers van de appartementeigenaren. 2 parkeerplaatsen zullen worden gereserveerd voor deelauto's. De deelauto's worden door een derde partij geëxploiteerd. De bezoekersparkeerplaatsen en de parkeerplaatsen voor de deelauto’s blijven in eigendom van de VVE. 

Interesse?
Heb jij na het lezen van deze blog interesse in een appartement in De Toerist? Kijk dan snel op www.detoeristbreda.nl en schrijf je in!